NYHEDER HOS CYKELKROGEN

Norden

Norden-designet er inspireret af skandinaviske designprincipper, hvor funktionalitet, kvalitet og minimalisme forenes, og hvor det færdige design taler et enkelt og forståeligt formsprog. Designet reflekterer fortidens evidens og nutidens tendens. Gamle designdyder og klassiske materialer kombineret med en ny strømning af farver, budskaber, former og materialer. Sådan skabes Norden, og sådan bliver Norden sin helt egen, selvom den er funderet på historiske designlinjer.

Bobike Maxi +

Til børn fra 9 måneder til 6 år
Egnet fra 9 til 22 kilo
Komfortabel hjelm-udsparing, sidde op
Integreret egerbeskyttelse
Unik, patenteret 3-punkts sikkerhedssele
Stolen ’vokser’ med barnet takket være de indstillelige fodstøtter og seler
Overholder europæiske sikkerhedskrav og godkendt ifølge EN 14344

Kr. 799,-

Koga Beachracer

Koga er blevet inspireret af de i Holland så populære strandløb, da de udviklede deres nye BeachRacer som mest af alt er en krydsning mellem en mountainbike og en crosscykel. Ned sine store tykke hjul er den lige velegenet på stranden som i lettere terræn. Også styret er temmelig specielt og minder mest om en krydsning mellem et lige mountainbikestyr og et landevejsstyr.
Kr. 12.999,-

Quad Lock iPhone 6 Plus Kit er den letteste, stærkeste og mest sikre iPhone 6 Plus holder til cyklen med dual låsesystem. Med Quad Lock iPhone 6 Plus Kit kan du fuldt ud anvende din iPhone under træning og der er inkluderet et vandtæt poncho til at beskytte mod regn, snavs, sved og mudder.

Fra Kr. 499,-