Udsalg

Centurion Basic Dame Rød 7 Gear

Centurion Basic er en let og smidig citybike, udført i geometsk, rødt design, der giver dig maksimal kraftoverførsel, når du cykler. Centurion Basic er en hurtig cykel, der sikrer dig effektiv transport i hverdagen. Med 7 indvendige gear og monteret fod og v-bremse er Centurion Basic let at holde ved lige. Som bonus leveres Centurion Basic med letrullennde og smalle dæk, der er forsynet med anti-puncture indlæg.

 

Før   5.699,-

Spar 2.300,-

Nu    3.499,-

 

Fuji Silhouette 1.3 Satin Stonesilver


Fuji Silhouette er dameudgaven af Absolute. Det er en alsidig cykel med en geometri som balancerer perfekt mellem fart og komfort. Det gør Silhouette ideel til fitness orienteret ryttere – eller dem der bare ønsker en hurtig og komfortabel cykel til den daglige transport. Silhouette kommer med et lidt kortere overrør og mere fald på overrøret. Smallere styr og justerbare bremsegreb – til lidt mindre hænder – og lidt bredere sadel.
Det er muligt at montere skærme og bagagebærer på Absolute.

Før   7.199,-

Spar    900,-

Nu    6.299,-

 

Breezer Dopler Café 11s


Super lækker urban city cykel der kan klare det meste, old school stål ramme for det klassiske design.

Sram 11 speed gear, hydrauliske skive bremser og fede 27.5″ dæk til vejbrug og en komfortabel kørestilling med det klassiske styr gør Doppler Café til den perfekte allround hverdagscykel.

Før     8.999,-

Spar    1400,-

Nu      7.599,-

 

Fuji E-Traverse


E-Traverse er en dual sport pedal-assist e-bike designet til at være stabil og hårdfør nok til at besejre det meste terræn. Den er hurtig og nem at køre som city bike også. E-Traverse 1.3+ kommer med en Bosch pedal-assist motor, E-Traverse har massere af kraft under pedalerne; sammen med lightweight A2-SL aluminum ramme, hydrauliske skive bremser og en suspension frontgaffel.

 


Før     19.999,-

Spar      2000,-

Nu      17.999,-

 

Flere gode tilbud kommer løbende både her og i butikken.