Udsalg

Kildemoes Graceful

Smart og moderne damecykel i kraftigt design og flotte detaljer. Denne model kommer med kurv og justerbar frempind så du kan sætte styret til din foretrukne kørestilling. Cyklen er udstyret med lås og støtteben og er i den kendte Kildemoes kvalitet så du har denne cykel i år, måske generationer frem.

 

Før   6.399,-

Spar    400,-

Nu    5.999,-

 

Kildemoes Logic Flow

Lækker damecykel fra kildemoes med 7 indvendige vedligeholdelsesfrie Shimano gear, der giver meget enkelt gearskift og kæden hopper ikke af. IM31 rullebremser på for- og baghjul. Logic Flow er en temperamentsfuld kildemoes model med fremadrettet siddestilling og ergonomisk sadel der supplerer cyklens design.

Før   6.199,-

Spar    700,-

Nu    5.499,-

 

Kildemoes tradition retro dynamo

Kildemoes Tradition 2018 Nexus 7 gear. Dansk design med indfarvet bagagebærer og skærme i et originalt retro look. Der er lagt vægt på at det skal være behageligt at cykle på denne model og stellet er lavet til en oprejst kørestilling, der sammen med komfortstyret, den justerbar frempind og ergonomiske greb, sikrer at du får en behagelig oprejst kørestilling. Cyklen egner sig til både bykørsel og længere ture samt montering af barnestol

 

Før   5.999,-

Spar 1.000,-

Nu    4.999,-

 

Everton Beat Dynamo

Everton Beat dynamo er en super cool hverdagscykel til kvinden, som sætter kvalitet og design i højsædet. Modellen er udviklet med 7 indvendige Nexus Gear og fodbremse. Derudover kommer modellen med bagagebærer, lås, støttefod, dynamoforlygte og batteribaglygte. Modellen er fremstillet i et glansfuldt sort design af aluminium, som sammen med de friske detaljer i grå og blå giver cyklen et elegant og stilfuldt look. Søger du en smart citybike, som let og enkelt kan transportere dig inde i byen, så er denne model et oplagt valg.

 

Før   5.699,-

Spar    700,-

Nu    4.999,-

 

Centurion Basic Dame Rød 7 Gear

Centurion Basic er en let og smidig citybike, udført i geometsk, rødt design, der giver dig maksimal kraftoverførsel, når du cykler. Centurion Basic er en hurtig cykel, der sikrer dig effektiv transport i hverdagen. Med 7 indvendige gear og monteret fod og v-bremse er Centurion Basic let at holde ved lige. Som bonus leveres Centurion Basic med letrullennde og smalle dæk, der er forsynet med anti-puncture indlæg.

 

Før   5.699,-

Spar 1.700,-

Nu    3.999,-

 

Centurion Ultimate Dame 7 Gear

Centurion Ultimate er en lækker citybike til kvinden, der har behov for en hurtig cykel. Det praktiske design giver en let foroverbøjet kørestilling og så er cyklen stort set vedligeholdsfri. Det slidstærke aluminiumsstel giver ikke blot en lav vægt, men også en optimal kraftoverførsel, så der nemt kommer masser af fart i hjulene, og de stabile rullebremser både for og bag sørger for at bremseevnen er i top uanset vejrforhold og underlag.

Før   5.199,-

Spar 1.200,-

Nu    3.999,-

 

Batavus CS Spirit Plus

Med CS Spirit Plus får du en opmærksomhedsskabende og luksuriøs citybike, som er blevet beriget med inspiration fra 70’ernes retrofarver og et smart samt praktisk frontlad eller kurv. Det gør cyklen funktionel, og derfor er den som skabt til cyklisten, der pendler hver dag.

Før   6.999,-

Spar 1.000,-

Nu    5.999,-

 

Fuji Absolute City 1.1 White

Fuji Absolute City 1.1 er en stærk og praktisk hverdagscykel. Den er bygget på et let aluminiumsstel samt forgaffel. Cyklen er lavet så du får alle fordelene fra det udvendige gear kombineret med den lavest mulige vedligeholdelse. Cyklen har rullebremser for og bag, 9 udvendige gear, navdynamo med lys for og bag, stærk Racktime bagagebærer, Continental dæk mm. Cyklen er velegnet til daglig transport, fra korte til mellemlange distancer.

Før   6.799,-

Spar    800,-

Nu    5.999,-

 

Fuji Absolute City 1.1 Satin Black/Red

Fuji Absolute City 1.1 er en stærk og praktisk hverdagscykel. Den er bygget på et let aluminiumsstel samt forgaffel. Cyklen er lavet så du får alle fordelene fra det udvendige gear kombineret med den lavest mulige vedligeholdelse. Cyklen har rullebremser for og bag, 9 udvendige gear, navdynamo med lys for og bag, stærk Racktime bagagebærer, Continental dæk mm. Cyklen er velegnet til daglig transport, fra korte til mellemlange distancer.

Før   6.799,-

Spar    800,-

Nu    5.999,-

 

Fuji Absolute 2.1 Satin Bright Blue


Fuji Absolute 2.1 er en alsidig cykel – velegnet til fitness, café ture i byen og den daglig transport til og fra arbejde. Stellet har den rette balance mellem fart og komfort. Geometrien er som en racercykel men kørestillingen er behagelig, let oprejst.
Fuji Absolute er forberedt til montering af skærme og bagagebærer. Absolute er monteret med gennemprøvede Shimano geargrupper med stor spredning af gear så ingen bakker er for stejle til en Fuji Absolute.

Før   3.999,-

Spar    400,-

Nu    3.499,-

 

Fuji Silhouette 1.3 Satin Stonesilver


Fuji Silhouette er dameudgaven af Absolute. Det er en alsidig cykel med en geometri som balancerer perfekt mellem fart og komfort. Det gør Silhouette ideel til fitness orienteret ryttere – eller dem der bare ønsker en hurtig og komfortabel cykel til den daglige transport. Silhouette kommer med et lidt kortere overrør og mere fald på overrøret. Smallere styr og justerbare bremsegreb – til lidt mindre hænder – og lidt bredere sadel.
Det er muligt at montere skærme og bagagebærer på Absolute.

Før   7.199,-

Spar    900,-

Nu    6.299,-

 

Fuji Absolute City 1.7 Satin Black/Aqua


Fuji Absolute City er skabt til den daglige transport til og fra arbejde, skole og lignende. At det så også er en ualmindelig velkørende cykel som også klarer de længere ture som træning eller ren fornøjelse er jo kun et ekstra plus.
Fuji Absoloute City er bygget på et Hydro formet aluminiumsstel som er stift og let – med gode køreegenskaber. Kørestillingen er den sporty let foroverbøjet. Kablerne er lagt ind i stellet – det beskytter mod skidt og giver Absolute City et strømlinet look. Absolute City modellerne er monteret med skærme, støtteben og bagagebærer.


Før   4.999,-

Spar    500,-

Nu    4.499,-

 

Cultima Ink 9s


Cultima INK er en eksklusiv  urban cykel – i et lækkert design og kvalitet. INK er en robust letvægtscykel der på magisk vis forener hurtighed og styrke med personlighed og stil.
Kørestillingen er sporty let foroverbøjet – det brede styr med lækre læderhåndtag giver fuld kontrol i trafikken.
INK er bygget op på et let og stift aluminiumsstel med gear fra Shimano. Bremserne er effektive hydrauliske skivebremser med 160mm skiver i rustfrit stål.


Før   7.499,-

Spar  1500,-

Nu    5.999,-

 

Cultima CX Satin Black 7s


Cultima CX er en veludstyret citybike med et elegant  design. CX er en velkørende sporty cykel med godt udstyr – klar til de daglige udfordringer.
CX er bygget op på et solidt stel i aluminium med Shimano Nexus 7 gearnav med fodbremse og v-bremse foran. Letrullende Schwalbe Road Plus dæk med punkteringsbeskyttelse og reflekssider.Før   5.699,-

Spar  1400,-

Nu    4.299,-

 

Norden Agnes 7s Blå


Eksklusiv retrocykel med 7 indvendige Shimano-gear. Agnes er gennemtænkt og gennemført ned til mindste detalje.

Signaturkranken med Norden-stjernen er en ekstravagant detalje. Det samme er de eksklusive Norden håndtag og sadlen i ægte koskind, den flotte blå lakering, de indfarvede skærme, fælge og dæk. En helstøbt designoplevelse, en helt fantastisk cykeloplevelse.

Leveres med kurv, bagagebærer/strop, støtteben og retroklokke.Før   6.599,-

Spar    600,-

Nu    5.999,-

 

Norden Agnes 7s Rød


Eksklusiv retrocykel med 7 indvendige Shimano-gear. Agnes er gennemtænkt og gennemført ned til mindste detalje.

Signaturkranken med Norden-stjernen er en ekstravagant detalje. Det samme er de eksklusive Norden håndtag og sadlen i ægte koskind, den flotte røde lakering, de indfarvede skærme, fælge og dæk. En helstøbt designoplevelse, en helt fantastisk cykeloplevelse.

Leveres med kurv, bagagebærer/strop, støtteben og retroklokke.Før   6.599,-

Spar    600,-

Nu    5.999,-

 

Norden Ellen S3 Lilla


Ellen forener et nostalgisk design med et moderne look, og er udført i en kvalitet, der gør den lækker at se på og fantastisk at køre på.

Eksklusivt aluminiumsstel og kædeskærm i cyklens lakering fuldender den klassiske designoplevelse. Du får 3 indvendige Shimano-gear samt fodbremse, og V-bremse for.

Leveres med kurv, bagagebærer/strop, støtteben, retroklokke og godkendt lås.

 Før   4.999,-

Spar    500,-

Nu    4.499,-

 

RAAM CR CROSS 3.0


RAAM CR Cross kombinerer det bedste fra den sporty citybike med det bedste fra de rå mountainbikes. Resultatet er en lynhurtig sportscykel med grove dæk – Perfekt til at gøre grusvejene eller skovstierne usikre!Før     4.999,-

Spar    1000,-

Nu      3.999,-

 

Giant Talon 0


Er til dig der ønsker en stærk mountainbike, med kvalitets komponenter, der tillader dig at køre mountainbike, men ikke ønsker den helt aggressive siddestilling. Talon 27,5 0 er med sine 22 gear (2*11) og SR Suntour Raidon XC lufttryks forgaffel en mountainbike der sikre dig et gear til alle stigninger, mens forgaflen sikre hjulets kontakt med underlaget så du bevarer maksimalt kontrol over kørslen. De monterede Shimano hydrauliske skivebremser leverer kraftig og præcis bremsekraft, så du kan kontrollerer farten på nedkørsler og i skarpe sving.. Giant Talon 0 er en mountainbike til dig der ønsker en rigtig mountainbike og måske overvejer at teste dig til mountainbike løb.Før     8.999,-

Spar    1500,-

Nu      7.499,-

 

Ghost Lector 2.9 LC 29″


Ghost Lector 2.9 LC er en rigtig let carbon mountainbike som er udviklet til race og hård kørsel i skov. Ghost Lector 2.9 LC er en super fed MTB i robust design og med de bedste kvalitets komponenter fra mærker som Shimano og Rock Shox. Lector 2.9 bruger den prisvindende rammer som Ghost har udviklet med henblik på holdbarhed, vægt og performance.

Dette hydrauliske bremsesystem skal nok stoppe dig og cyklen fra selv den højeste fart. Ghost Lector LC 2.9 har alt hvad den seriøse hardtail mtb-rytter behøver for at vinde i skoven. En af Ghosts fedeste modeller med flot sort design.Før     16.999,-

Spar      3000,-

Nu      13.499,-

 

Breezer Dopler Café 11s


Super lækker urban city cykel der kan klare det meste, old school stål ramme for det klassiske design.

Sram 11 speed gear, hydrauliske skive bremser og fede 27.5″ dæk til vejbrug og en komfortabel kørestilling med det klassiske styr gør Doppler Café til den perfekte allround hverdagscykel.

Før     8.999,-

Spar    1400,-

Nu      7.599,-

 

Batavus Razer E-Go 8 Alfine


Batavus Razer E-go er en effektiv og tempofyldt elcykel, som er udstyret med Yamaha motor og batteri. Razer E-go elcyklen har centermotor og denne placering er med til at give cyklen en god balance. Cyklen har det lækre Shimano Alfine gear og meget effektive hydrauliske bremser. For at mindske niveauet af vedligeholdelse, er elcyklen udstyret med en Chain Glide, hvor kæden er beskyttet mod vind og vejr.

Før     20.999,-

Spar      3000,-

Nu      17.999,-

 

Fuji E-Traverse


E-Traverse er en dual sport pedal-assist e-bike designet til at være stabil og hårdfør nok til at besejre det meste terræn. Den er hurtig og nem at køre som city bike også. E-Traverse 1.3+ kommer med en Bosch pedal-assist motor, E-Traverse har massere af kraft under pedalerne; sammen med lightweight A2-SL aluminum ramme, hydrauliske skive bremser og en suspension frontgaffel.

 


Før     19.999,-

Spar      2000,-

Nu      17.999,-

 

Flere gode tilbud kommer løbende både her og i butikken.