OM OS

Hos CykelKrogen lægger vi vægt på at levere en god og personlig service og går højt op i at pris og kvalitet hænger sammen.

Vi fører et bredt udvalg af cykler samt tilbehør til den daglige pendler. Vores udvalg af nye cykler afspejler vores dedikation til cykler –
nøje udvalgt på de udstilinger og messer vi besøger rundt om i landet, så du får noget for dine penge, uanset hvad du køber hos os.

Vi lever af glade og tilfredse kunder, og kvaliteten er derfor på alle områder det vigtigste – vi går kun ind for lappeløsninger når din cykel er flad.
Du kan som kunde derfor forvente, at alle reparationer udføres grundigt af uddannet personale, så resultatet altid er i top.

Hos CykelKrogen elsker vi alle cykler. Brian køre MTB 3 gange om ugen på sporene i skoven, sammen med en masse andre cykelentusiaster.

Vi er derfor dedikerede til vores arbejde og udfører reparationer som andre butikker ikke kan og/eller vil lave, og med vores 20 års erfaring kan vi vejlede dig professionelt til dit næste køb.

Pantani  Vores lille butiks maskot som børn elsker og voksne undre sig over ? Brian stødte på den lille fyr der vandrede rundt på Buddinge Hovedgade et lille års tid efter vi åbnede så den kom da med hjem  i forretningen. Der blev købt et akvarie af den fineste slags så den lille fyr ikke kommer til at mangle noget og nu lever han fint og godt sammen med alle cyklerne ?